2018.07.31. 11:35

Elektromos Térugrók by Motomax: a csapatunk magja már veteránnak számít a 24 órás versenyen. Voltunk már osztrák nagykerekű postásrobogóval, kiszuperált kiskerekű aszfaltszaggatóval, mindenre felkészített versenygéppel, de az áttörést nem sikerült elérnünk! Mindenki megnyugtatására mondom, hogy most sem fogjuk.

A Motomax csapat a negyedik éve segíti a Totalbike24-et, intézik a hivatalos papírmunkákat és segítenek ahol tudnak. Idén duplán újítanak: egyrészt szerződtettek két új pilótát, másrészt idén értékelésen kívül, kísérleti jelleggel elektromos motorral állnak rajthoz.

Minden TB24 megmérettetést Pető Ádinak ajánlunk a 4-es rajtszám védelme alatt. Olyan motorversenyző volt, aki példaként lebeg előttünk a mai napig, és reméljük, hogy nagyon jól szórakozik egy felhőn ülve, hogy akkumlátorokkal a lábunk között száguldozunk egy új elektromos korszak úttörőiként.

Gondoltunk egy nagyot, hogy összerázzuk a kissé csalódott (de az egész versenysorozat alatt az egyik legvidámabb) csapatunkat, és most elindulunk egy bitangerős 1 lóerős elektromos motorral!!! JEEEE!!!! Ja, hogy csak mi örülünk (még ha nem is őszintén)? Nem baj! Hozzuk a formánkat, és becsempésszük a versenybe most is a meglepetésfaktort! Bár versenyen kívül fogunk részt venni a megmérettetésen, de az első 10 körben amíg az akksijaink kitartanak, reméljük méltó ellenfelei leszünk az élcsapatoknak... aztán meglátjuk... De előre láthatóan mi pihenjük majd a legtöbb időt, így ha pályára kerülünk (időről-időre mint a NAGY F1-ben a SafetyCar) akkor felvillanyozó sebességű köröket rajzolunk a horizonton innen és lehet túl is, és mindenki csak mögöttünk fog haladni.

Torrot Muvi motorunkat és a sok garnitúra akkumulátort nagyon köszönjük Takáts Lacinak (TGA Team), aki nem látta a tavalyi motorunkat a verseny után, de reméljük az idén sikerül egyben visszaadni neki....

Csapattagok

Gerendás Szabolcs

A mester, a sensei, a táltos, a minden tudás forrása. Éveken keresztül mélyítette az enduro sport poros versenypályáinak barázdáit a KTM Freeride E-XC elektromos gépével. Abban bízunk, berajzolja nekünk a pálya ideális íveit, és már csak le kell követnünk. A tapasztalatai nélkülözhetetlenek, minden másra ott az Eurocard-Mastercard!

Kovács Peti

Az amperek szakértője, az erő ismerője, a szinuszok coszinuszok kiegyenesítője, az egyenáram cimborája. Évek óta fejleszt saját elektromos járműveket, melyek hírére még a Discovery Channel is ide dugta a képét egy műsor erejéig! Mindenből kihozza a maximumot. Erre a legjobb példa az elektromos rokikocsija.

Laczk ó Máté

A 17 éves rutinróka! Az asztfalton alszik, aszfaltot reggelizik, aszfalttal tusol és az aszfalton él igazán! A RING-ek réme, aki számára nincs különbség a kanyar és az egyenes között, mert mindig nyélgázon megy. Ha a Moto3 már kicsi neki, akkor mi lesz itt?

Pillmann L ászló

Aki minden kanyart "bevállal" ha kell. A legfókuszáltabb csapattag. Motoros éveivel kiemelkedő rutinra tett szert, vállalkozói tapasztalatai pedig csak egyet engednek meg neki: A GYŐZELMET! Nála nincsenek kompromisszumok. Vagy élünk vagy halunk! Vagy nyerünk vagy nyerünk!

Kerekes Zoltán

A csapat szócsöve, a piac kofája, aki nem rest a tényszerű dolgokat is Disney meseként tálalni, amennyiben a hallgatóság ezt várja. Nem véletlen, hogy a kommunikációt ő viszi a vállán. Nem lehet tudni, hogy melyik dimenzióban létezik, és szóvicceit nem mindenki érti, de egy biztos, a csapatmottója az évek alatt sem változott: az esélytelenek nyugalma veszélyes fegyver, és nem félünk használni!

Az biztos, hogy a 24 órásverseny nálunk nem izzadság, hanem amperszagú lesz!

Támogatók: