2018.07.31. 11:08

Szerény kis csapatunk a 2016-os nyársapáti Totalbike24 versenyen debütált, majd a tavalyi évben pihenőpályára kényszerült. Idén nem csak a csapat szerkezete változott meg, hanem a versenygép is. A két évvel ezelőtt szolgálatot teljesítő Katana mindannyiunk meglepetésére teljesítette a futamot, azonban jelenleg ezt nem köszöni meg nekünk. Ebből adódóan idén egy Benelli Pepe robogóval vágunk neki a mókának.

Az elmúlt két-három hétben pörögtek a visszalépések, így került be utolsó utáni pillanatban a Gyökkettő SRT. Bencéék csapata fél óra alatt összeállt, aztán szétesett, végül megint összeállt - ez lesz az idei felállás, ráadásul a TB24-en először indul Benelli!

Csapattagok:

Zsolt

Csapatunk igazi szerelőguruja, akinek köszönettel tartozunk azért, hogy Pepét felkészíti a versenyre és egy harapós (noha műfogsorral rendelkező) vadállatot varázsolt belőle. A közúti motorkerékpárokat a legaljától a legtetejéig lehetősége volt megülni, 2016 óta azonban egyéb elfoglaltságok miatt nem jut ideje a motorozásra. 10 éve hobbi szinten javít-épít motorokat és robogókat magának. Csapatunk egyik új tagja, aki így versenyzőként szurkolhat testvérének. Biztosak vagyunk benne, hogy tengernyi tapasztalata segítségünkre lesz a 24 óra megtételében.

Jácint

A Gyökkettő SRT új versenyzője, aki napi szinten, mondhatni hivatásból kerülgeti a budapesti kátyúkat két keréken, így nagy reményeket fűzünk az általa produkált köridőkhöz. Amikor nem dolgozik, akkor (is) motorozik.

*off: Ha 110-es Honda Leadhez tudtok neki egy eladó variátort sikítsatok!

Kovi (Kovács Gábor)

Mérnök úr Gábor a csapat egyik alapító tagja, aki jelen volt a Nyársapáton megrendezett csodafutamon. Pelenkás kora óta motorozik, mostanság egy GSR600 fülét húzza.

Bubu, alias Szláma Bence

A nyíregyházi postásstílus három danos mestere. A törpikés éveket nem számítva 16 éve motorozik, és minden évben megfogadja, hogy egyszer meg is tanul. Idei céljai közé tartozik, hogy nem esik el a box utcában, és nem dobja be a robogót a susnyásba az utolsó két órában.

Kövessétek az egy hetes felkészülésünket a Facebookon is!

Támogatók: