"Eskü, nem lesz baja"

Csapatbemutatkozó: BMTeam

2019.06.06. 17:06

Kicsiny csapatunk számos közlekedésre alkalmatlan, de annál szorgalmasabb élsportolóból és kutyabolondból tevődik össze.

Egy újabb mérnökcsapat, a BMTeam ugyanis a Belsőégésű Motorok Tanszék nevéből állt össze, ennek megfelelően erősen szerelgető-reszelgető beállítottságú csapatnak képzelem el őket - ugyanis ők újoncok idén, el ne felejtsem megkérdezni tőlük, hogy mégis mi volt az a múltbeli tragédia, lappangó elmebaj, sanyarú sors, ami miatt úgy döntöttek, hogy 24 órán keresztül szeretnének robogózni? - Zombi

Ezen élsportolók között akad, aki Simsonjának életben tartására fordítja a napi betevőt, van, aki megszállottan szívatja magát az olasz csodákkal, akad aki hosszú évek kitartó munkájával próbál tönkretenni egy 1,9 tádéít, de még olyan is aki colos k... anyákkal szerelt kétkerekűvel próbál boldogulni a mindennapokban. Ezen urakból álló csodacsapat életben tartásával próbálkozik egy kutyabolond, fekete hajú kisasszony, aki ugyan a motorok hajtásában nem jártas, de nem áll messze tőle sem a motorok világa.

Laktanya

Egy főt kivéve a csapat apraja-nagyja a nagy fejlődésnek örvendő Győrben székel, amely ötnapi járásra van versenyünk helyszínétől.

Scooby, a táltos

Csapatunk lelkes füstgyárát egyik versenyzőnk édesanyjától kértük kölcsön, mondván „Eskü, nem lesz baja”, úgy tűnik ez bevált. Motorunk tíz falusi feles pálinkányi hengerűrtartalomból állít elő néhány lelkes pónilovat.

Természetesen nemdohányzó, orvos tulajtól származik, aki márkaszervizbe hordta évente háromszor. A jármű felszereltségéhez tartozik az előre forgó hátsó kerék, az utcára néző ablakok, valamint a derékszögben elvezetett gázbovdennek köszönhetően időnként a tempomat is.

A Team

Fanni: csapatunk élén Fanni áll, aki a sajtós, menedzsmentes feladatokkal segíti a csapat életét, és nyűgözi le a támogatókat. Fanni esetében a mindennapi motorozás nem játszik szerepet a közút veszélyei miatt, de szívesen nyújt társaságot és egy jó paprikás krumplit a szerelhetetlen robogók miatt miatyánkot kiabáló szerelők számára.

Bendegúz: csapatunk legfiatalabb tagjaként igyekszik betörni a motoros világba, felvállalva a Simsonnal járó örömöket és bosszankodásokat. Kitűzött cél, hogy a verseny időpontjáig megduplázza futásteljesítményét, ezzel elérve a 72 levezetett kilométert.

Máté:  olasz paripák abszolút elkötelezett rajongójaként örömmel fogadta a hírt, hogy Apriliával, Scoobyval, a táltossal állunk rajthoz. Máté a tömegoptimalizált pilótánk, aki ha tehetné, verseny közben is indikálná a Scooby hengerében zajló égésfolyamatokat.

Bálint: csapatunk átgondolt, precíz, józan életű tagjaként biztosít számunkra egy sokat megjárt igáslovat a tesztekre és a versenyre való eljutás érdekében. Bálinttól nem áll messze a motorozás, így tudja majd kamatoztatni a krosszpályán és a mezőn szerzett tapasztalatokat.

Peti: alighanem csapatunk vén rókája, aki ugyan sokat ült már motoron, de sok esetben fordítva. Peti esetében nem beszélhetünk tömegoptimalizált teremtésről vagy pályamotorozási tapasztalatokról, viszont a chilis babja verhetetlen.

Kövesd őket Facebookon!

Támogatók: