Versenyzőcserével indult a felkészülés

Csapatbemutatkozó: NoPara Team

2019.06.06. 17:00

A csapat összetétele több szempontból is elég vegyes lett. Egy részről két csaj alkotja a versenyzői gárdát, más szempontból pedig a csapatot erősíti rendőr, informatikus, hivatásos sofőr és motorszerelő. Reméljük, hogy akár ezért is még többen fogtok nekünk drukkolni! A közös pont az életünkben, hogy egy a szenvedélyünk. A motorozás mindenki életében fontos helyet foglal el, ezért bízunk benne, és igyekszünk is megtenni mindent annak érdekében, hogy minél jobb helyen végezzünk a versenyen, amellett, hogy egy nagyon jó bulinak ígérkezik a június 15-16-i hétvége!

Eddig minden évben voltak csajok a mezőnyben, olyan viszont még soha nem volt, hogy egy csapatban KETTEN is legyenek! Tavaly Ana Carrasco lett a gyorsasági szakág első női világbajnoka (SSP300), szóval itt volt már tényleg a ideje, hogy a TB24 is veszítsen a fiúbuli jellegéből. - Zombi
Bemutatkozó videó

Dobpergés...⌛Végre lehull a lepel.... 🎬🎥 Az alábbi bemutatkozó videónkból megtudhatjátok ki lett a csapatunk 4. tagja! 🙊🙈🙂 Szponzorokat (is) keresünk‼📣 (olaj, üzemanyag, alkatrész vagy bármi amivel hozzájárulnál a sikerünkhöz)🔥

Közzétette: NoPara Team – 2019. május 28., kedd

Kövessétek őket Facebookon!

Támogatók:Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.