A kemény mag keményebb, mint valaha

Csapatbemutatkozó: MotoGyépé

2019.06.07. 14:57

Csapatunk, a MotoGyéPé nevének megfelelő komolysággal tavaly indult először. A pénteki Mad Max-estéig tudtuk is tartani a hozzáállást, de a délelőtti szabadedzés mindent megváltoztatott.

Tavaly elsőbáloztak a Totalbike24-en, és a tisztességes 23. helyre verekedték be magukat, ami elég jó nyitás volt abban a mezőnyben. Arra tippelnék, hogy idén a top20-ba vágynak, mert az egyik képükön KÉT darab Piaggio Zip SP2 is látható! - Zombi

Az adrenalin és a kétüteműek füstjének egyvelege komoly evolúciós elváltozást okozott már a verseny indulására. A számunkra eleinte nevetség tárgyát képező Piaggio ZIP SP - aminek ekkor még a nevét sem tudtuk - elég hamar vágyálom tárgyába csapott át.

A tavalyi verseny óta természetesen beszereztünk egyet, többször teszteltünk, pályanapoztunk, fekete öves Youtube-szerelők lettünk, és azóta a legnagyobb meggyőződéssel beszélünk olyan témákról (pl. karburátorhangolás) amit még sosem csináltunk. Röviden, emeltük a GyéPé-szintet. A csapat összetétele némileg változott, Csabi az új Ádám, de a kemény mag maradt, és keményebb mint valaha. Idén befutunk. #MotoGyePe

Benjámin: vezető menedzser. És már nem csak egy csapatot vezet, hanem robogót is. Méghozzá nem is akárhogy! A tavalyi versenyen a csapatban ő tartotta a körrekordot. Reméljük, idén nem csak egy kör erejéig lesz ilyen gyors.

Viktor: mivel már van egy kis tapasztalatunk, tudjuk, igenis jó, hogy van valaki a csapatban, aki szakért ezekhez a motoros izékhez. Remek versenyző, és egyre csak javul. Újabban fut is, megint őt toljuk oda a startvonalhoz.

Zoli: a kopasz zseni, aki egy évvel ezelőtt ezt az egészet elkezdte, és összehozott bennünket. Azóta szerintem milliószor átgondolta, hogy miért is minket hívott, de mindig rájön, hogy mert van bennünk közös. Az, hogy amióta indultunk a Totalbike24-en robogókkal álmodunk, és halljuk a zümmögésüket.

Edina: tavaly még csak berántották ebbe az őrületbe, anélkül hogy bármit is konyított volna a motorokhoz/motorozáshoz. Idén már szerelt, javított, vezetett és versenyzett. Ő is beleszeretett ebbe a dologba. Egyelőre nem látjuk vadulni a pályán, inkább a pályán kívül kattog majd a kamerája. Hisztis tini.

Csabi: kreatív problémamegoldó, is. Bármit beszerez, amire a csapatnak szüksége van, feltéve, hogy még nincs neki. Csabi tavaly vált meg az SR-től - keveset futott, patika állapot -, de nem bírta a szíve két ütem nélkül, nekünk meg kellett erre az évre "még egy ember". Csabi jött, és megoldotta, mondtam, hogy megoldó ember.

Kövesd őket Facebookon!

Támogatók: