18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A tavalyi harmadik idén nagyon durva lesz

Csapatbemutatkozó: Speedfright in the Matrix

2019.06.09. 10:01

Tavaly zűrös évük volt (viszont láthatóan fejlődtek a Paint használatában), a legjobb pilótájukat lenyúlták, alig tudtak készülni, de fegyelmezetten álltak fel, és a sokat látott, Minarelli blokkos SR-jüket elképesztő fegyelemmel vitték be a harmadik helyre. A kémeim szerint idén esélyesek a győzelemre, brutálisan erős kerettel, vasfegyelemmel és új versenygéppel várják a rajtot. Csak miheztartás végett: Csuzy András tavaly a Biker Boyz leggyorsabb pilótája volt, Kern Pisti pedig négy óránál többet ment egyben (jó, volt közben egy piros zászló, amikor tudtak tankolni). Szóval miattuk lehet aggódni. Bár a bemutatkozójuk alapján lehet, hogy teljesen elveszítették a kapcsolatot a valósággal, ami adhat még reményt. - Zombi

Morpheus: Hadd mondjam el mért vagy itt: azért, mert tudsz valamit, bár nem tudod megmagyarázni, de érzed. Érezted egész életedben, valami baj van a világgal, nem tudod mi az, csak azt, hogy van... Mint egy szilánk az agyadban, ami megőrjít. Ez az érzés hozott el hozzám. Tudod, hogy miről beszélek?

Neo: A motorozásról?

Morpheus : Akarod tudni, hogy mi is az?

(Neo bizonytalanul bólint)

Morpheus: A motorozás érzése mindenütt van, körülvesz minket, még most, ebben a környezetben is. Azt látod, hogyha kinézel az ablakon, vagy bekapcsolod a tévét. Mindig érzed, mikor munkába mész, vagy épp' templomba, mikor befizeted az adót. Ez egy világ , amit a Mátrix-szal el akarnak takarni szemed elől. Mint az igazságot.

Neo: Az igazságot?

Morpheus: Hogy egy rabszolga vagy Neo. Megkötözve születtél, mint mindenki egy börtönben, mely érzékszerveiddel fel nem fogható. Börtön az elméd számára.

Sajnos, nem lehet elmondani valójában, mi az igazi motorozás. Látnod kell a saját szemeddel. Ez az utolsó esélyed. Aztán már nem fordulhatsz vissza. Ha a kéket viszed, a játéknak vége, felébredsz az ágyadban, azt hiszed, amit hinni akarsz, és a Don Pepénél leszel pizzás kifutófiú. De ha a pirosat, és itt maradsz Csodaországban, én megmutatom neked, milyen mély a nyúl ürege. Ne feledd, minden, amit kínálok, csak igazság, semmi több...

Morpheus: Trinity!!! Bassza meg, összecseréltem a bogyókat!!!

Neo / Keanu Reeves - magyar dublőre Csuzy András

Keanu Reeves vagyok. Kurva jó motoros, amint az alábbi videóban is láthatjátok.

De ez is kevés volt, hogy a Totalbike24 versenyen induljak. Nincs mese, el kell ismernem a jobbat. A csapat érdeke azt kívánja, hogy egy nálam sokkal jobb motorosnak kell átengednem a helyem, aki a forgatások alatt is a szerepemet játssza. Ő nem más mint Csuzy András, aki a Mátrixban született.

Dózer – magyar hangja Zummy Alföldi Árpád

A gyógyszer hangzású Nebukadonozor ellenálló hajó és a Speedfright motoros csapat legénységének tagja vagyok. Nem csak mint pilótája, hanem egészségügyi és wellness személyzet is egyben. Neot akupunkturális kezelésben részesítettem, miután lehúzták a wc-ben és kiszabadult a Mátrix fogságából. Természetesen Zionban születtem. Tank és Zee a vértestvérem.

Tank – magyar hangja Kern István

A bátyám mellet álltam mosolygva, amikor Morpheus először mutatott be Neonak (és a közönségnek) a Nebukadonozar rövid bemutatása során. Segítem Neot a virtuális világ állapotáról való teljeskörű tájékoztatással. Miután Morpheus átvette a képzési folyamatot, továbbra is felügyelem a Sparring programot, a Jump programot és az Agent képzési programban bekövetkezett lépéseket. Minden hülyeséget én töltök be a szuperszámítógépbe. Természetesen Zionban születtem, Dozer és Zee a vértestvérem.

Apoc – magyar hangja TLC

Szintén a Zioni légpárnás Nebukadonozar és a Speedfright motoros csapat legénységének tagja vagyok. Nyomkövető berendezés futtatását bonyolítom, és hogy új mátrixokból kivonja m a mátrixot. Célom, hogy a csapat egyik fő mozgatórugója legyek. Én írtam a Négy lovas vírust. Gyakran együttműködöm a Switch- csel. Nem tudom ki a tököm az a Zee, aki Dózer és Tank vértestvére.

Morpheus – magyar hangja Bódi Csaba

Morpheust nem kell bemutatni. Róla mindenki tudja kicsoda, mert ő...

Lesd őket Facebookon is!

Támogatók: