Szponzormatricát a motor aljára

Csapatbemutatkozó: New Kids Scooter Team

2019.06.13. 11:15

Ha a verseny nem is érdekel, a New Kids Scootert azért kövesd be Facebookon (link a cikk végén), mert elképesztő mennyiségű hülyeséggel szórják tele az internetet, ráadásul szezonon kívül sem vesznek vissza. Tavaly 11. helyen végeztek, a sárga Malaguti Phantomjuk pedig mostanra ikon lett. - Zombi

Bence, a rally driver

Félelmet nem ismerve idén is sikeresen teljesítettem a New Kids-féle lelki és testi kvalifikációs hetet. Testépítő énemet és céljaimat hátrahagyva megkezdtem a súlycsökkentő felkészülést, amit minden bizonnyal be is fejezek a verseny hétvégéjéig. Legkedvesebb hobbim az autóversenyzés és az alvás, így számomra evidens az ilyen jellegű rendezvényeken való részvétel.

Dani, a kanyarpiton

Idén harmadik alkalommal erősítem a New Kids csapatát. Zárójelben elárulom, hogy ötéves szerződés köt a csapathoz, szóval még pár évig nem fogadhatom el a többi csapat felkérését, amiket ezúton is nagyon köszönök. Nyílt titok, hogy a méregfogamat gyerekkoromban kihúzták, így továbbra is csak a kanyarokban fogok sebesen siklani (no para, a piton amúgy sem mérges kígyó - Szimós Zsolti). Idénre nem tervezek esést, bár tavaly sem volt tervben... De tanulva az esetből, már felkerült egy szponzor matrica a motor aljára.

Jani, robogóguru

Korelnök vagyok a sok pisis között a csapatban, még gondolatban sem voltak, amikor én már a röpsúlyokkal játszottam. Viccet félretéve, szintén második éve képviselem a csapatot. Lehet, a gyorsaságom az évek alatt megkopott (lóf@szt kopott meg, a szerk.), de sokéves rutinnal és tapasztalattal kompenzálva néha azért összezavarom a stopperórát. A robogóguru titulust pedig inkább hagyjuk.

u.i.: a csapat sátránál 200 forint ellenében akár hozzám is lehet érni.

Bálint, a kiegyensúlyozott

Mióta eladtam az Alfát a Kanyarpitonnak, azóta nem olajos a körmöm, trélert pedig csak a moziban láttam. :D Egyetlen problémám, hogy állandóan bogaras a homlokom. Ez is bizonyítja, hogy nem volt túlzottan jó ötlet MX-5-re váltani közel kétméteres testmagassággal. Persze ez ne tévesszen meg senkit, nekem a legkisebb a légellenállásom a csapatban, ezért is erősíthetem immáron második éve a New Kids csapatát.

Andris, a sajtós

Máté, a manáger

Karakterpocséklás bármit is írni róluk. Csak pár apró tény a miheztartás végett:

• tavaly lekésték a rajtot, a körülmények és az okok azóta sem tisztázottak

• ők maradtak a legtovább a péntek esti mulatságban

• négy garnitúra AAA elemet merítettek le a vókitókiban Stifler mamáját keresve

• egy másik csapat által keresett üzenetrögzítőt azóta sem találják

• ők ketten azok, akik látták a csapat tavalyi videóját, ami igazából egyáltalán nem készült el

• mellettük szól, hogy a Zsolti, a béka című nagy sikerű sláger szövegét kívülről tudják

Továbbra is mémáradat és indokolatlan időpontokban való online bejelentkezés várható tőlük a csapat FB-oldalán.

Támogatók:Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.