Valentino Rossi egy érdi garázsban

Csapatbemutatkozó: Senior Team

2019.06.13. 11:15

Nem akarom magam ismételni, ezért újra nem mutatnám be a csapatot, mert az összetétel változatlan, Kobold, Pecsi, Karcsi és Gabi fognak rajthoz állni. Idén csendesebben zajlott a készülődés, de ez biztosan a pikírt megjegyzéseimnek köszönhető.

Itt az idő színt vallani, hatalmas Senior Team rajongó vagyok. Egyrészt tényleg szerény csapat, mármint tök jó fejek, nyugisak, barátságosak, kávét hoznak nekem, amikor rottyon vagyok, a pályán pedig előzékenyek és udvariasak, nem löknek le a pályáról és mindig megköszönik, ha elengedem őket. És el kell engedni őket, mert piszok gyorsak - szeretnék én egyszer majd így Senior lenni -, két éve dobogón álltak, tavaly ötödikek lettek, miközben tudtak 1:05.537-es időt is futni. Az pedig csak egy lényegtelen infó, hogy ők a Big Hero4 SPD B-csapata, mert alanyi jogon is jár nekik az elismerés. - Zombi

Speciel nem látok különbséget lelkesedés tekintetében aközött, amikor elindulunk a gyerekekkel vurstlizni, vagy amikor a fiúknál csak szóba kerül a TB24. Ehhez képest, amikor fél füllel hallom, hogy hol tartanak, és mit fejlesztenek, arra a következtetésre jutottam, hogy ha jövőre is bekerül a csapat, már nem lesz elegendő egy gigantikus sátor.

A Márka által feltöltött hűtő, grill, bogrács, tankolóbrigád, hanem már ősszel felhúznak a szállodával szemben egy “ellenhotelt”, a Nobu teljes személyzete fogja felszolgálni a sushi business lunch-ot a diéta jegyében, a köridőkre tekintettel, az épp a pályán nem lévőket fűszoknyás thai lányok fogják legyezgetni masszázs kíséretében, a félreértések elkerülése végett mondom, hogy a családok jelenlétének köszönhetően happy finish nélkül, persze.

A tankolást már nem a barátok oldják meg, hanem a MOL munkatársai végzik majd teljes lelkesedéssel, a versenygép felkészítését Valentin Rossi fogja intézni az érdi garázsunkban, Ecclestone pedig felügyeli, hogy minden flottul menjen a verseny folyamán.

Vajon ezért az ideológiámért nem avatnak be a részletekbe?

A fentiektől eltekintve a lényeg, hogy a Senior Teamnél a fellengzésnek helye nincs, a nagyok fő erénye a szerénység, és ezzel nem a kvalitásaikat méltatom, csak szeretem, hogy mindent beleadnak, és emellett emberek tudnak maradni, csak élvezni akarjak, amire egész évben készülnek.

Kövesd őket Facebookon!

Támogatók: