Elrontod, vállalod, ennyi

2019.10.09. 06:30

Fodor Donát jelenleg A Motoros Influenszer, és ebben a pillanatban teljesen mindegy, mit gondolsz róla, szereted-e a stílusát vagy nem, ugyanis olyat csinált, ami a mi éghajlatunkon egyáltalán nem divat: elismerte, hogy hibázott.

Annyi történt, hogy egyik tanítványával összeakadt egy kanyarban, és nagyot esett - több bordája és a bokája tört, az esetről pedig kirakott egy posztot, ahol az út szélén fekszik, várja a mentőt, és elmondja, hogyan is volt. Érdemes végignézni, mert sokat lehet belőle tanulni.

Dodor egy nagydumás csávó, aki nem csak dumálni tud, hanem motorozni is, messze jobban az átlagnál. Viszont ez a nagypofájú csávó, amikor elesik, akkor nem azzal jön, hogy hideg volt a gumi, poros volt az út, kifordultak elé, hanem elmondja, hogy ez az ő sara volt, a másik fél ne is rágódjon a dolgon. És ez különbözteti meg őt a legtöbb nagypofájútól, ez emeli föléjük.

Vannak olyan dolgai, amivel egyáltalán nem értek egyet, például nem tartom jó ötletnek a közúton tartott tréninget, de ez a cikk most nem arról szól, hogy mit gondolok másként, hanem arról, hogy ha egy valamit tanulsz tőle, akkor az ez legyen: ha elrontod, vállalod. 

Jobbulást, Dodor!