Most tudsz nevezni az idei Totalbike24-re

2022.06.19. 17:59

Tegyél magadnak egy szívességet, ránts össze egy robogót meg pár cimborát, és nevezzetek a Totalbike24-re! Ezt az unokáitoknak is mesélni fogjátok, szóval hajrá!

Mi ez?

A BSSW Totalbike24 egy amatőr robogóverseny, ahol négyfős csapatok mennek 24 órán keresztül 50-es robogókkal. A lexikonok úgy jegyzik, hogy a motorverseny, ami 50%-ban Woodstock, 50%-ban Le Mans. Ha nem lennél képben, akkor ajánlom figyelmedbe az első és a legutóbbi versenyről szóló beszámolónkat. Rohadt jó buli, de piszok kemény végigcsinálni - igazából magaddal lesz a legnagyobb csatád, nem a többi csapattal.

DSC 5120

Mielőtt ráugranál a jelentkezési lapra, szánj egy kis időt a versenyszabályzat végigolvasására és értelmezésére, illetve az adatkezelési szabályzatunkkal is hasonlóan járj el. Ha ezekkel megvagy, töltsd ki az alábbi űrlapot, és a végén kattints a küldés gombra.

A szabad rajthelyek felét a leggyorsabb nevezőkkel töltjük fel, a többit pedig kisorsoljuk - a sorsolást szokás szerint élőben közvetítjük, hogy a tisztaságához ne férjen kétség.

 HAJRÁ! Találkozunk a pályán!!!!