Kérsz egy menő robogót a hétvégére?

2013.07.23. 11:10

Tavaly nagy buli volt a perkupai Belsőség Találkozó, de a legszerencsésebb az a négyfős csapat volt, akik tesztmotorokat kaptak a Yamahától, így a Mátrában elkövetett ordenáré motorozás után érkezett a helyszínre. Akkor B125 volt a mottó, idén a robogók éve van.

Így ne csodálkozzatok azon, hogy a Yamaha jóvoltából idén is kiosztunk négy komoly gépet a hétvégére. Négy szerencsés olvasó Kőbájker vezényletével aztán motorozhat a csodás Őrség dombjai között, egészen a Vadása tóhoz, az idei Belsőség-találkozóra.

Nem is akármilyen robogók: a legdurvább a T-Max 500 ABS-es verziója, ami már komoly teljesítménnyel rendelkezik.

Az X-Max 125 a szerkesztőség egyik kedvenc robogója lett, még a robogókért kevésbé lelkesedő Kőbájker is egészen odavolt érte. Idén a két nagyobb kivitelt biztosítja a túrához az importőr. Képzelheted milyen jó a 250-es és a 400-as verzió: a 400-as biztos nagyon jól megy, a 250-es viszont a brutálisan jól néz ki, mivel a MOMO design verzót fogja megkapni egy szerencsés olvasó.

Hétköznapibb, de hosszú távra is kitűnő a 150-es Xenter, ami a hagyományos robogóforma kedvelőinek ideális - tavaly nagyon meg volt elégedve a 125-ös verzióval az egyik tesztelőnk a perkupai csapatból.

Igen, jól sejted: négy olvasót keresünk, akik szeretnék kipróbálni a kiváló járműveket és szeretnének részt venni a Belsőség Találkozón a Totalcar csapattal, mindezt logisztikailag összehozva.  Jelentkezz és ha szerencséd van, átvehetsz egy robogót pénteken, szombaton pedig Kőbájker vezetésével lemotorozhatsz a helyszínre, hogy velünk bulizz. Este muzsikaszó, az úri közönség táncol!

A feltételek: érvényes jogosítvány, alap motoros rutin és némi felelősségvállalás perec esetére.  (A robogók Casco biztosítással rendelkeznek, típustól függően 150e Ft. ill. 750 Euro önrésszel, amelyet baleset esetén a pilótának kell állnia.)