Motoros merítés

Lávmi tender

Motoros merítés

2013.07.31. 11:35

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Lávmi tender

A Totalbike a hibás, hogy megvettem ezt a motort, mert ha nem csinálnak tesztet róla, és még inkább nem lőnek néhány képet, eszem ágában sem lett volna leszállni a Piaggiómról. De csináltak, engem meg nem hagyott a kisördög.

Tovább >>>

Zöld mindenes

Fél évesen vettem 600 kilométerrel, egy háromgyerekes apukától, szinte én járattam be. Később derült ki, hogy a kedves előző tulaj elfelejtette megemlíteni, hogy sikeresen feldöntötte a motort álló helyzetben.

Tovább >>>


Mex-i élvezet

Kell egy motor! Ezzel a felkiáltással kezdtem el bújni a netet 2012 januárjában. A Mex Panamával már régóta szemeztem. Megtetszett a külseje, csillog a sok krómtól, semmi felesleges burkolat, amit le kell szedegetni ha valami probléma van, vagy törik ha eldobja az ember.

Tovább  >>>


La Dolce Vita

Elöljáróban rögtön leszögezném, hogy mélységesen elfogult vagyok. Aki másra számított, kérem ne is olvassa tovább, mert valószínűleg csalódni fog.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!