2014.06.22. 06:47

A motoros - járműve méreténél fogva - sokkal nehezebben észlelhető a forgalomban, mint egy személyautó, és sokkal könnyebben is kerül mások holtterébe. Ez előzéseknél, de akár egy egyszerű sávváltásnál, vagy útkereszteződésnél is előidézhet meleg helyzeteket. Éppen ezért fontos, hogy saját biztonságunk érdekében is elsajátítsuk azokat az ismereteket, technikákat, amelyek szükségesek a veszélyes szituációk elkerüléséhez, a problémák megoldásához.

Míg az InMoto Média első közlekedésbiztonsági kisfilmje a járműkezelés alapjait mutatta be, addig a második rész kimondottan ezekkel a veszélyes helyzetekkel foglalkozik. Azonban az előzőhöz hasonlóan ez is ajánlott kezdő és gyakorlott motorosoknak, valamint autósoknak egyaránt. Hogyan készüljünk fel motorosként egy személyautó megelőzésére? Hogyan közelítsünk meg egy útkereszteződést? Miért nehezebb felmérni egy motor sebességét, mint egy autóét? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk az alábbi videóból.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.