Xeroxszal a Superbike vb-re!

2006.07.13. 16:05

Lenne kedve élőben látni egy superbike versenyt? Közelről hallani, szagolni a Ducatikat, Suzukikat, Yamahákat, Kawasakikat, Hondákat, Petronasokat? Szurkolni Baylissnek, Barrosnak, Rolfónak vagy a többieknek?

Tegye meg velünk, ugyanis a Xerox által szponzorált Ducati-csapat révén történetesen van két jegyünk Brnóba, a július 23-i versenyre, illetve az azt megelőző szombati edzésnapra. Szerezze meg tehát tőlünk, méghozzá könnyedén: vásároljon a fotexnet.hu Xerox áruházában július 18-án éjfélig legalább bruttó 10 000 Ft értékben, vegye át és fizesse ki a megrendelt eszközöket két napon belül, és legyen szerencsés a sorsoláson. Minden vásárlás külön lehetőségnek számít! Nincs korlátozás: akár nyomtatóra, monitorra, esetleg kellékanyagra van szüksége, mind játszik.

Ha kézben a két belépő, pattanjon motorra, autóba, stoppoljon, vagy menjen tömegközlekedéssel: Brno Budapesttől mindössze 329 kilométerre van.

Szabályok:

1. Külön regisztrációt nem kérünk. Ha vásárol, és ön a szerencsés, mi telefonon értesítjük. Ha a kisorsolt nem tart igényt a nyereményre, akkor újból sorsolunk. Egészen addig, amíg el nem fogadja a nyertes a nyereményt.

2. A fotexnet.hu honlapon történő vásárlás előzetes regisztrációhoz kötött! Ha már vásárolt itt, semmi mást nem kell tennie, mint választani egy vagy több Xerox terméket, legalább 10 000 Ft összértékben.

3. A nyeremény tárgya két darab belépő a szombati edzés- és a vasárnapi versenynapra. Az utazás egyénileg történik, amely és a minden további (pl. szállás-) költség a nyertest terheli.

4. A nyeremény átvehető a játékot rendező, egyben a Fotexneten működő Xerox-áruházat üzemeltető Wallitrade Copy Kft. címén (1134 Budapest, Klapka u. 1-3.), illetve postai úton.

5. A nyeremény készpénzre nem váltható! A nyereményjátékkal kapcsolatban jogi igények nem támaszthatók; vásárlásával ezeket a feltételeket a pályázó elfogadja.