A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Motorok » Gilera » Stalker 2006 (49)

Stalker 2006 (49) 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Városi ragadozó

Szöveges ítélet

Igazi városlakóként idestova 10 éve gyűröm az aszfaltot szezonról-szezonra robogóval. Két éve úgy éreztem, hogy elég a javítgatásokból, barkácsolásból veszek egy új robogót. Gondoltam ha olaszországban több millió embernek jók az olasz robogók, nekem miért ne.
Igazság szerint semmi rosszat nem tudok a Gilerámról elmondani, azok a hibák amik kijöttek részben a magyar uthálozatnak köszönhető! Elsőként kb. 3 hónapos korában ált le, se szó, se beszéd. Picit ideges lettem, mivel laikusként gondoltam 3 hónapos robgónak talán többet kéne kibírni. Tréler, szállítás szakszervíz. Itt közölték, hogy semmi gond állítsam félre, majd 2-3 hét múlva ránéznek, mivel tele a szervíz!!! Különféle halálnemek kilátásba helyezését követően 1 hét alatt elkészült, és kiderül, hogy 0 revizónál az savas akkumlátort nem jól rakta be a Moto Italiás szerelő, ferdén tette a helyére. Úthálozatunkat ismerve a sav lassan kifolyt, elégetve a vákumvezetéket, ezáltal működésképtelenné téve a motort. Semmi gond, motor megjavítva, boldogan, hiba nélkül róttam a kilométereket a városban. Kb. 1 év elteltével éjszaka mentem haza, amikor szintén mindenféle előjel nélkül kigyulladt!!! alattam a motor. Ekkor már esélyt sem hagyva a szerelőknek, a különféle retorziókat előre kilátásba helyezve tértem vissza a szervízbe, követelve a hiba kijavítását. Ekkor kiderült, hogy a Gilera Stalkernek típushibája, persze csak hazánkban a benzincsap kitörése. Az óriási kátyuk nem csak a felniket egyengetik gyengéden, hanem ha teljesen felüt a motor előfordul, hogy a benzincsapot is tetöri. Ekkor az összes üzemanyag ami a tankban van ráfolyik a forró kipufogóra! Ez történt velem is, nem mondom, hogy nem olimpiai részidőval hagytam el futva a robogót. Ezen hiba normális úthálózat mellet nem jön ki, mivel ilyen gödrök az olasz mérnökök szerint nincsenek is.
Mindent összevetve olajat, és üzemanyagot leszámítva költségem nem volt vele, fent leírt hibákat garanciálisan - némi unszolásra - kijavították. Ballonos gumijának, erős futóművének köszönhetően kiválló városi közlekedésre, a rossz utakon is nagyszerűen lehet vele lavirozni.

Hibalista

- Benzinpumpa 2X, gumi kopott, izzo kiégett, aksi csere

Ide hordtam szervizbe

Moto Italia

Értékelése: 2

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Kényelem (8) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (6) Vezetett km 10000
Szerviztapasztalat (2) Átlagfogyasztás 2.5 l
Előző motorja? Következő motorja?
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (6.5/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Gilera

További ítéletek (70 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.