Pöcsköszőrű nagy keréken

2011.08.11. 09:06
8 hozzászólásÁrpád, anyánk a Totalbike főszerkesztője (nem Árpád az anyánk, hanem a Totalbike) rendkívül szemfüles, mindig talál valami érdekeset. De vigyázni is kell vele: mi már rájöttünk, hogy ha valaki motort vásárol, célszerű eltitkolnia. Jön ugyanis Árpád, aki mániákusan át akar építeni mindent, lehetőleg valami retrós custom vonalra, bobber vagy cafe racer irányban. És mivel te éppen most vettél motort, ez potenciális alanynak minősül, ezért megkezdi a terrort: addig fog a motorodnak megfelelő típusok átépítéseinek képeivel és videóival bombázni, amíg végül vérben forgó szemmel nyúlsz a flexért.

(Gy.k.: humorérzék ON)

 

Így volt ez ez esetben is: a Burrito Brosnak volt egy fasza kismotorja, a klasszikus ötvenes CB, de Árpád feltehetőleg elkapta őket is, így kénytelenek voltak átépíteni a jószágot. Nem mintha baj lenne, mert csináltak belőle egy sokkal frankóbbat.

Ráadásul költséghatékonyan, szinte a kukából készült, legalábbis nem nagyon kellett venni alkatrészeket. Összedobták abból, ami porosodott itt-ott  a garázsban, vagy a haveroknál. Hja, így azért könnyű. 

Kapott kis tankot és Monkey ülést. A furcsa arányok nem szűntek meg maradéktalanul, de mindenképpen jópofa lett. Különösen, hogy a kis CB 50 négyütemű: ugyan nem lesz a sebesség bajnoka, de a megjelenést legalább kellemes hanghatás kíséri.

A projektet művészi magasságokba nem csak az emeli, hogy a video és a zene is a Burrito Bros műve, hanem az, hogy még mondanivalója is van. Vagy inkább üzenete: a tesók ezzel a bobberrel arra biztatnak, hogy hallgass Árpádra - ne félj egyedivé alakítani a motorodat!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.