A világ legdurvább robogós balesete? Nem!

2012.12.27. 13:39

Holtszezon van, időm nulla, kis színest kerestem, meg nem mellékesen a 90-es évek motorjainak tűrhető felbontású képeit, mert az a hobbim, hogy a számomra érdekes motorok képeivel rakom tele az irodámat. Így akadtam rá egy döbbenetes fotóra.

scootermess1.jpg

Mi szart csinálhatott ez a robogós? Pontosabban milyen lény ült ezen a robogón? Mert ennyi bél a világ legdagadtabb emberében sincs! Ráadásul ha megnézzük, a robogó ép!

super-fat-man-on-a-scooter.jpg

Most jön az a megnyugtató rész, hasonlóan ahhoz az állatos filmek végén szoktak kiírni: egyetlen robogó sem sérült meg az esemény során. A robogóvédő szervezetek lenyugodhatnak.

scootermess3.jpg

Valójában egy viccesen tragikus baleset van a háttérben, amiben a robogó csak közvetetten érintett, éppen csak a helyszínen parkolt.

scootermess2.jpg

2004-ben történt Tajvanon, hogy elhalálozott egy 60 tonnás bálna a parton, amit a hatóság három daruval és ötven munkással laza 13 óra alatt felpakolt egy trélerre. Az útjuk Tainan városán keresztül vezetett, de a bálna egyszer csak úgy csinált, mint Fingós Lepkefing Leó az Utolsó Akcióhősben: egy utolsót pukkantott.

A termelődő gázok gyakorlatilag felrobbantották a tetemet, létrehozva azt a fotót, amit a világ legrondább robogós balesetének lehetne hazudni, ha bulváros értelemben művelnénk a blogírást.