2014.07.13. 16:10
0 hozzászólás

brutál zoomer 5.jpg 
A Honda Zoomer azon kellemetlen esetek közé tartozik, amit robogóként nagyon tudok értékelni, teljes mértékben szimpatizálok a koncepcióval első látásra, de kipróbálni sosem tudtam, mert itthon nem nagyon van senkinek.

brutál zoomer 1.jpg
Mások viszont nemhogy kipróbálják, de át is építik, csúnyán. Olykor egészen brutálisra.
Egy törzsolvasónktól kaptam ezeket a képeket, akit szintén nem nagyon fognak meg a seggrakéták, de erre ő is azt mondta, hogy húbazeg.

brutál zoomer 4.jpg

Az Amerikában készült cucc (épp ezért ott Ruckusnak hívják) porig van ültetve, amitől igen hosszúnak tűnik, de nyugi, hosszú is, hiszen a kereket blokkostul hátrébb tették. Nem is gondolná az ember elsőre, hogy ez ötvenes, igaz, csak volt, mert már egy 200 köbcentis blokk figyel benne.

brutál zoomer 3.jpg
Nem mondom, hogy nem estek itt-ott túlzásba, mert de, az eredmény mégis impresszív a pszeudo-csutkakormánnyal, a széles hátsó krómfelnivel és a nemtudomhogyhívják típusú gumival, amikor a gumi oldalfala kerek, hogy az egész cucc szélesebb legyen, mint a valós futófelület.

brutál zoomer 6.jpg
Van itt minden, mint a búcsúban: speckó első és hátsó futómű, fékek, versenyvariátor, könnyítések, négyszelepes hengerfej, nagyon trendi bandázsolt csonk-kipufogó, a Louis Vuitton mintás ülésnél azonban kicsit hánytam.

Építs te is ilyet! De Simsonból!