Magyarország legkisebb épített motorja

2010.01.25. 15:59

A széria LEGO-motor

 

Olvasónk szeret játszani, mi pedig bólogatunk: Legózni jó. Leveléhez lépeket csatolt – így készül a kardános café racer az ebédlőasztalon.

Szervusztok,

egy alkotásomat szeretném megosztani Veletek, mint Totalbike szerkesztőkkel. Karácsonyra egy nagyon jó barátomtól kaptam egy Technik LEGO-t, a 8260-as számút, ami 2in1, vagyis összeépíthető belőle egy kotrós rakodó, földmunkagép vagy egy motor.

Mindkettőt megépítettem a belül meleg forraltboros, kívül didergős, kézdörzsölős esték egyikén, majd mindegyiket kicsit tovább építettem gyermekkoromból megmaradt LEGO elemek kisebb halmazából. Jelen esetben az eredeti motor modellből született új motort szeretném megmutatni nektek, mint lelkes és "munkanap Totalcar-Totalbike-kávé nélkül nem indulhat" olvasó.

A motor eredetijéről és az átépítettről is mellékletek pár képet. A basic az alapmodellről készült képek, a plusszosok az átépítettről készültek. Hogy mit is kapott az átépített (ki kéne találnom valami nevet neki, legyen mondjuk StreetDynamic, az alapmodellhez képest?

- egy komplett hátsó traktust, ami versenymotoros hátsó idomot és mai trendnek megfelelően hátulról nézve csíkban látszó hátsó világítást tartalmaz.

LEGO custom

 

- módosított kipufogót, ami hosszabb lett és talán jobb szellőzésű is a rácsos dobtetőtől.

- műszerfalat, ami a semmi extra, minimalista stílusban készült.

- új első fényszórók, amely egy masszívabb, áramvonalasabb, karakteresebb búra 3 lámpával, egy előre irányuló és 2 helyzetjelző, index kombináció.

Remélem, tetszik neked is. Én nagyon büszke vagyok rá, jól szórakoztam a megépítésével és azon kaptam magam, hogy tologatom az asztalon és brummogok hozzá. Hú, de nagyon várom már a tavaszt!

Egyébként terméktervező vagyok, 28 éves, informatikai fejlesztéseket koordinálok és márkákat marketingelek :)

Üdv és További Szép Napot Nektek,

Zoli, a Farkas