Talmácsi új videót töltött föl

2010.03.31. 11:07

Talmácsi Gergő világbajnokunk, Gábor öccse; maga is versenyző, többszörös magyar bajnok. Utoljára 2005-ben szerezte meg a címet – volt, aki tehetségesebbnek tartotta testvérénél. 2006-ban már rajthoz állt Alpok-Adria futamokon is. 2007-ben, mikor bátyja világbajnokságot nyert, olasz licenccel indult a Supersport 600 világbajnokságban: az orosz tulajdonú Vector Racing pilótája lett egy Yamaha R6R motoron.

Nem sikerültek a versenyei, majd az áprilisi doningtoni futamon az előtte haladó gépéből kispriccelő olajon felbukott, eltörött mindkét csuklója és megsérült a medencecsontja is. 2008-ban a Factory Racing színeiben, Hondán folytatta Supersport 600-ban, de csapattársa, Magda Attila sikeresebbnek bizonyult. A nürburgringi futamon már Németh Balázs motorozott a helyén.

 

Talmácsi Gergő hivatalos megkeresésének eleget téve a korábban itt szereplő, általa készített, ő magát nyílt lángon történő szalonnasütés közben ábrázoló videót eltávolítottuk.
 
 
 

2009-ben már csak hazai versenyeken indult, egyre inkább új hobbija, a videózás felé fordult. Édesapja, Talmácsi István a Motogphirek.hu weboldalnak adott nyári interjújában elmondta: „Nyilvánvalóan sokan tudják azt, hogy ő is egy nagyon-nagyon jó versenyző, sőt, nyugodtan mondhatom, hogy olyan, mint a Gabi, csak kettejük között annyi a különbség, hogy a Gabinak van rengeteg tapasztalata és súlyilag sokkal könnyebb, mint a testvére. Tehát ha a súlyon tud faragni a Gergő, akkor ő is bizonyára tud majd versenytapasztalatokat összeszedni. Egyelőre azonban a hobbijának él, ami a fotózás és a videotechnika. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, de azt tudni kell, hogy nem tettünk le róla és ő sem.”