Motoros póló pár jó szóért

2010.04.15. 23:00

Fenyő Balázs kollégánk nem hangoztatja, de imádja a motorokat. Nem ír róluk, nem tesztel, de a háttérben mindenről tud – nem csoda, az informatikai kommandónk vezetőjeként minden egyes bit, amit termelünk, átfut rajta.

Egy alkalommal lángoló szerelembe esett, ami azóta is tart; kávé közben gyakran ábrándozik arról a vagány motorról, amin megakadt a szeme. Ha meg nem is vette, de már közelebb került hozzá:

„Amóta először megpillantottam a Mac Motorcycles hírt a Totalbike-on, tudtam, hogy egyszer birtokolnom kell egy ilyet. Egyik motoros fellángolásom alkalmával megkerestem a honlapjukat, és a motorok csodálása közben akadtam a visszajelző oldalukra, ahol barátságosan leírják, hogy ők egy kis lelkes csapat és szívesen fogadnak minden rajongói levelet.

Nagyon röviden leírtam, hogy mekkra a birtoklási vágyam, különösebb szándék nélkül (a fellángolás hevében). Pár héttel később kaptam egy levelet Tracey-től, hogy nagyon örülnek, hogy ilyen elkötelezett fan vagyok, és ha megadom a címem és a póló méretem, küldenek nekem egyet. A ma érkezett csomag tartalma a képeken megtekinthető.”