2010.07.14. 10:28
114 hozzászólás

A minap lent, az udvaron lógtunk Árpáddal és szokásos - valóságtól teljesen elrugaszkodott – beszélgetésünk közben valahogy szóba kerültek lelkész ill. pap barátaink és kiderült, hogy majd’ mindegyikük motorozik.


András jó barátom, a szlovákiai Somorjai Református Egyházközség (SREK) lelkésze, öt gyermek, két autó és egy motor apja, lánglelkű magyar gyerek. Azonban lánglélek ide-oda, az valahogy nem ad elég tartást a térdének, melynek a kelleténél több karbantartás jutott már az évek folyamán. Ez a sorozatos operáció-sorozat jutatta el odáig, hogy megváljon szeretett motorjától. Az utód már megvan, az általunk is tesztelt Moto Guzzi Bellaggio lesz az.

Előtte azonban el kell adnia ezt. A motor hibátlan, többször tapogattam már körbe, minden törődést megkapott. Egyszer tán meg is írja András HD-szerelme történetét ide, nekünk. Addig azonban lóhát helyett motorról hirdeti a Kálvinista igét. Református póver, előre!
 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.