A japán motoros menetre kész

2010.09.14. 20:05

Már-már otthon érzi magát Budapesten Kunio, a japán világutazó. Két hete érkezett Budapestre, de maga sem gondolta volna, hogy ilyen hosszúra nyúlik magyarországi kirándulása.

Mint azt megírtuk, a turistaszállás lépcsőházából ismeretlen tettesek ellopták túrára felkészített Suzuki Djebel 250-ét. Veszélybe került az út folytatása, de cikkünk nyomán hihetetlen összefogás és segítséghullám indult el.

Pénteken büszkén számoltunk be arról, hogy a 6x6 Taxi jóvoltából pótmotor került: Kunio egy Honda Dominatoron folytatja. A túraenduró felkészítésén éppen az utolsó simításokat végzik a Red Baron szerviztechnikusai – az afrikai utakon nélkülözhetetlen a megbízható működés.

Mivel az ellopott Suzuki dobozában ott volt felszerelésének egy része, a Shox motorosbolt megsegítette az utazót egy Forma Street Evo csizmával és egy pár Shox Daytona kesztyűvel. Ha minden jól megy, hétvégén már ezekben indul el Kunio – terveink szerint egy baráti konvojban kísérjük el őt a Balatonig. A rajt pontos dátumát mihamarabb tudatjuk. Jönnek, ugye?