Hoppá, ki repül a motor mögött?

2011.01.14. 11:16
4 hozzászólás

Az amszerdami World Press Photo neve nem csak egy eseményt, hanem egy független, non-profit szervezetet is takar. 56 éve keresik a legjobb sajtófotókat, munkájuk mára ez egyik legrangosabb fotópályázattá nőtte ki magát.

Az utóbbi években sajnos egyre több a vér a képeken, de erről nem ők tehetnek – a világ ilyen, az támolyog rossz irányba. Visszarévedve a régi fotóik közé, izgalmas felfedezést tett Indexes kollégánk, Nak: 1955-ben egy csodálatos motoros pillanatot örökített meg Mogens von Haven a Volk Møllei versenypályán. A zsűri első hellyel jutalmazta a Triumph-ról lemaradó férfi esését.

Érdekes módon 1958-ban is motoros tematikával győzött Colin Fletcher: egy húsvéti versenyen történt tömeges esés is meghozta az első hellyel járó szakmai ismertséget.
 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.