Raboljon rá a BMW-s ajándékokra

2011.07.12. 16:13
36 hozzászólás

Mivel múlt hétvégén a BMW meghívására részt vettünk a brünni Superbike VB fordulón, már az induláskor sejtettük, hogy hazafelé jövet lesz valami meglepetés a táskánkban a nyájas totalbike olvasók számára.

hiena DSC 4847

Az Alpha Racing csapat a BMW partnereként indítja versenyzőjét a sorozatban, így mindkét cég logója szerepel az idei szezon hivatalos nyári ingjén és baseball sapkáján. A csapattagok kivétel nélkül ezt viselték Brünnben, így az a hiéna, aki helyesen válaszol az alábbi kérdésre hamarosan átveheti az ajándékokat. Ráadás ajándékunk egy márkahű badge tartó, melyet Zirig kolléga ajánlott fel.


A képen Kozma Endre a magyar motorkerékpár sport nagyja látható. A harmincas években elért hazai és nemzetközi sikere mellett azért emlékezik rá a sporttörténet, mert ő szerezte a magyar motorkerékpár sport első európabajnoki pontjait.

KozmaEndre

Kérdésünk: Melyik versenyen történt ez? A teljes értékű válasznak tartalmaznia kell a verseny helyszínét, az évszámot és az elért helyezést, illetve a motorkerékpár pontos típusát. Az első helyes megfejtő nyer, mindenki csak egyszer próbálkozhat és csak az egy kommentben szereplő teljes megfejtést fogadjuk el.

 

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.