850 lóerő is kevés a motor ellen

2011.07.20. 12:01
224 hozzászólás

Mire elég 198 lóerő, mit tud egy Hayabusa? Meglepően sokat, akár nála lényegesen erősebb járművek ellen is bátran kiállhat a széria állapotú Suzuki. Az ellenfél ezúttal egy 850 lóerőre felpuffasztott Nissan GT-R volt. A motor jobban is rajtolt, fölényét negyed mérföldön végig megtartotta.

Ugyan a sportkocsi nem maradt le számottevően, de a túrasportgép gond nélkül lenyomta. Akik ismerik, mire képes teljes gázon egy ilyen motor, nem lepődnek meg – a videót inkább azoknak az autósoknak ajánlom, akik önmagukat és másokat veszélyeztetve képesek 200 lóerős autóikkal értelmetlen közúti csatákat kezdeményezni.

(Egy mérföldön persze már ellép a GT-R, de ugye az utcán ezek a helyzetek nem reálisak - a 311-es végsebesség nem a lámpánál nyomjuk a pedált kérdése. Közúton amúgy seversenyezzen senki, ez az alapszabály.)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.