Budapest nem Bulgária, csak majdnem

2011.10.08. 09:22
71 hozzászólás

Két szívkoszorúér meg három repedező aorta között Enderünk, aki mostanában leginkább főállású orvos, levelet írt, fényképeket csatolt.

„Az egyik totalcart olvasó szomszédom áthozott ma három képet. Koreai motorosok, az egyik csaj, 125-250 köbös gépekkel mennek Koreából Madridba. Ma itt vannak Budapesten, nem találták a szállodát, azt hitték ez Bulgária.

A GPS-ükön egy Európa áttekintő térkép cirill betűkkel, de egyáltalán nem félnek.”

Elolvastam, aztán megnéztem a fotókat. Karcos, felpakolt motorok, három újabb bizonyíték, hogy nem kell ezerkettes túraenduró ahhoz, hogy évente egyszer elmenjen az ember a horvát tengerpartra. Enderbaba elmondta, hogy megemlítették nekik a Budapesten meglopott japán motoros, Kunio történetet is, de a koreaiak csak nevettek – igen, a neheze már mögöttük van, azóta elhagyták Budapestet, kis szerencsével már tényleg lejutnak Spanyolországba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.