Lemaradtam a majmokról

2012.01.18. 10:30
32 hozzászólás

Amikor ősszel Koppenhágában jártam, többször eszembe jutott, hogy csak meg kéne keresni a Wrenchmonkees garázsát. A dán motorépítő cég négy év alatt a semmiből tört fel: nincsenek jelen a világbajnokságon, nem törekednek nyelvükkel celebek feneke felé, mégis egyre híresebbek – letisztult formavilágú, hivalkodástól mentes motorjaikkal friss szelet hoztak a csicsás európai szcénára.

Fel le autóztam a hotel és a városközpont között. A tengerpartra épült reptér felé húzott úton ötször mentem végig: azt, hogy ott van a fiúk telephelye, csak a hatodik alkalommal vettem észre – akkor már a buszon ültem, amely éppen a terminálra vitt. Közel voltam hozzá, hogy elraboljak egy szerb sofőrt, egy idegesítően búcsúzkodó idegenvezetőt, egy marketingest meg vagy húsz, mit sem sejtő újságírót.

Lemaradtam hát, ahogy az olvasók is lemaradtak így egy cikkről – cserébe most itt ez a friss videó, amely hangulatosan bemutatja a Wrenchmonkeest.  

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.