Winkler rendőröket fixíroz

2012.04.01. 15:14
23 hozzászólás

 

Ha a budapesti motorkiállítás is annyira összezsugorodott volna, mint a motorpiac, talán nem is találtak volna neki megfelelő pavilont a Hungexpón. Így viszont sikerült megtölteni egy tisztességes méretű kiállítóteret, és bár furcsa módon az importőrök egy része nem képviseltette magát, kereskedőiknek köszönhetően nagyjából minden fontos márka jelen van a ma végződő Budapest Motor Fesztiválon. A szomszédos teremben zajlik az EMAT, vagyis az épített járművek kiállítása és versenye, így jól látható, mi lesz a chopperből néhány évtizeddel és tulajdonossal később, illetve a sportmotorral amikor már nem számít a legerősebbnek és/vagy alaposan összetörték.

Amíg mi Papp Tibivel ültetett Golfokat és felpolcolt lányokat bámultunk a Tuning Show-n, addig Winkler új és épített motorokat fotózott a szomszédban. A főszerkesztő képriportjának értékes felvételein szubjektív válogatást láthatnak. Lássuk mi ragadta meg Róbert figyelmét.

A folytatáshoz kattintson a képre!

Az új GSX-R, amit már nem a nullás kezdőrészletű hitel ad el, hanem a 185 lóerő, a 203 kilós saját tömeg, meg a csaj

 

 

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.