2012.06.20. 10:32
28 hozzászólás

El kell vonatkoztatni a megszokott formáktól – nincs azzal semmi baj, ha a motor külsejét egy kerékpárról lopják el. A Holiday Customs építője, Jared Johnson gyerekkora óta szerelmes a Schwinn Sting Ray formájába, így alig várta, hogy egyszer szabad kezet kapva átörökítse annak íves vonalait.

Saját vázat hegesztett, amelynek csövei kísértetiesen emlékeztetnek a retró cruiser bringára. A kompakt méret miatt nem Harley blokkot választott, annak terjedelmes forgattyúsháza megölte volna a kontúrokat – a célnak sokkal jobban megfelelt egy legendás Yamaha, a léghűtéses XS650-ból származó kéthengeres.

Figyeljük meg, milyen szépen követi a kipufogó a merev váz vonalát; szó sincs katalógusból rendelt alkatrészről, Jared maga kalapálta és hegesztette össze a méretes, de mégis elegáns dobokat. A burkolt első villa is hozza a negyvenes-ötvenes évek hangulatát, míg a banánnyereg is a kerékpáros gyermekkort idézi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.