A köztisztaság is lehet izgalmas

2013.01.07. 14:30
8 hozzászólás

Oké, oké, magamnak sem szeretném azt hazudni, hogy az ilyen milyen praktikus, de voltak olyan évek, volt olyan szellős közlekedés, hogy egy oldalkocsiként felszerelt tisztítókefe jól szolgálhatta a köztisztaságot.

A francia gépet nem tudtuk beazonosítani, aki empirikus bizonyítékokkal alátámasztva elárulja nekünk, hogy mi ez, a motoros Walhallába jut. Bevallom, örülnék, ha lenne egy ilyenem, önszorgalomból szívesen végigpucolnám az utak szélét – vagy oda sem férnék az egymás fenekében parkoló autóktól?

Egy képet viszont bónusz jelleggel megosztanék: ma már az ilyen szállítás elképzelhetetlen. A Rudge mellé rögzített kenu egyrészt személyszállításra is alkalmas, másrészt a vízparton csak le kell oldani, kezdődhet az evezés.

Gyanítom, a mai utakon az elejét, hátulját letépné valami türelmetlen autós – igaz, a rendőr is letépné a fejünk, ha ezzel gurulnánk el hazánk csalogató folyói felé. Kár.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.