2013.02.27. 10:20
20 hozzászólás

cropped-BBIA FB Banner

Értem én a sztorit: egri diákként mi is fejünkbe vettük, hogy megtaláljuk a város legjobb kocsmáját. Amit csak lehetett, meglátogattunk, ittunk bort, sört, fröccsöt, szeszt, de a végén mindig visszatértünk a Hársfába, Marikához és Éva nénihez. Az lett volna a legjobb?

IMG 5614-797345

Nem tudom, de megszoktuk, jól esett fáradtan lerogyni a székre, még fáradtabbá válni az újabb és újabb körtől. Törzshely volt az, mi meg fiatalok, ezernyi pontból álló koordináta-rendszerünkben pirossal kiemelt karika volt a színház melletti krimó – szerettük.

Burning Rubber1-1000x504

A The Best Bar in America egy olyan film, ahol szintén a legjobb bárt keresik. Ehhez egy 1960-as BMW R60/2 használnak, amelyhez egy csodálatos Velorex 560 cseh oldalkocsit csatoltak. 93 nap, 11 ezer mérföld, rengeteg italkimérés – a bemutató tavasz közepére várható.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.