2013.12.10. 14:46
14 hozzászólás

Még október közepén hirdettünk motoros népítélet pályázatot, tessék-csak-tessék, folyvást-csak-folyvást alapon, mindenkinek. Kaptunk sok új leírást, értékelést, és természetesen voltak, akik etidő alatt bővítették korábbi írásukat. Ők mindannyian részt vettek a pályázaton, aminek díja egy patent Yamaha-dizájnos Momo sisak volt. 

IMG 6651

Nem volt könnyű dolgunk. Ugyanis nekünk, akik az összes pályaművet el kell hogy olvassák, azok az ítéletek a kedvenceink, amik gyorsan fogyaszthatók és lényegre törőek, csak hát nem ilyenre vágyik az, aki egy kiválasztott típusról a lehető legtöbbet szeretné megtudni. Az első kézből származó, valódi felhasználók tapasztalatait összegző népítéletek a leghasznosabbak a vevők szemszögéből. Így ez volt most a kiemelt szempont. Tárgyilagos, részletes, alapos ítéletet kerestünk.

IMG 6654

Több ilyen leírás is született, de a szerkesztőség erősen szubjektív ítélete alapján Beke József írása érdemelte ki a díjat. Egy olyan tulajdonos összegezte tapasztalatait, aki már több típust is birtokolt korábban, nem elvakult márka vagy típushívő, rendesen használja is a motorját, így a leírt dolgok valós tapasztalatokon alapulnak. Aki egy ilyen BMW vásárlásán gondolkozik, sok pozitív és negatív élményt elolvashat ebben a népítéletben, jó segítség lehet a döntés meghozatalában.

Beke József a szerkesztőségben személyesen vehette át Vályi Pistától a kobakkupakot. Kiderült, a stílusos sisakot egy retro robogóhoz fogja használni József, aki egy Aprilia Mojitóval intézi a helyközi közlekedését. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a BMW-t ne használná, biztosak lehetünk benne, hogy folyamatosan bővíti tapasztalataival a saját népítéletét, de kis távolságokra, józan megfontolásból robogóval jár.

IMG 6657

Igaz, a pályázatunknak csak egy fődíja volt, de szeretnénk biztosítani azokat, akik időt és energiát nem kímélve megírták saját népítéletüket, nagyon sok nyertesünk van. Mert mindenki, aki népítéletet ír és olvas, profitál az itt leírt tapasztalatokból - ez az egyik legjobb módja, hogy segítsünk a többi motorosnak a számukra legmegfelelőbb gép kiválasztásában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.