Mire jó a bőrruha?

2014.06.04. 11:49

RnckeyEgér szorgalmasan gyűjti a hülyéket A Mullholland-on. A Mulholland Drive  Los Angelesben van:  Hollywood Hills-től nem messze kanyarog a Mulholland Highway-be torkollva a Santa Monica-i hegységen keresztül, vagy 80 kilométer hosszan a vízpartig. (Elvileg valahol útba esik az emblematikus Hollywood felirat a Drive-ról, de én tavaly nem találtam oda, igaz, időnk se volt rohangálni. Meg hát sokat segített, hogy a Béla faterja magyarul kérdezgette  a helyismeretben rendkívül autentikus kínaiakat, hogy hol a Hollywood jel.)

Ez az út sok dolog miatt híres, de a mi szempontunkból azért, mert oda járnak a helyiek esni. Mi meg ezen jót mulatunk. 

 

Most éppen sikerült lecsípni minden idők egyik legdurvábbját, amikor is a motoros szépen szokás szerint benézi a kanyart és becsattan egyenesen egy autó alá. Már szinte látod a fröcsögö vért, hihetetlen módon mégsem lesz semmi baj. Nem utolsósorban azért, mert a Mullholland motorosainak azon 50%-ba tartozik, akin van rendes motorosruha.

Mondanom sem kell, hogy nem csak a Mullholland Drive-ra kell felöltözni rendesen. Nem mondom, hogy csak ez jutott eszembe ma, amikor megpillantottam az all-time kedvencemet, a Yamaha T-Max - sötétkék zokni - bőrpapucs kombinációt.

A ma szembe jövő rövidgatyás-sportcipős, lábbal intő parasztnak meg kívánok hasonló kalandokat.