Gyere, mutasd meg a motorod!

2014.09.24. 08:22
10 hozzászólás
DSC08175

Most szombaton, szeptember 27-én Totalcar Parkoló Parádé. Sokan jönnek majd autóval, de nagyon örülnénk, ha minél többen érkeznétek motorral, robogóval is. Aki volt kint akármelyik Parkoló Parádén, tudja, zseniális hangulatú, laza, mindenféle kötöttségektől mentes rendezvény, ahol senkit nem érdekel, hogy milyen márkájú, hány éves a géped, ötvenes, vagy ezerötös.

DSC08282
Nagytankos MZ Trophy Sport

A Parkoló Parádén csak egy számít: mind imádjuk a motorokat, autókat. És éppen ezért szívesen megnézzük a másik féltve őrzött öreg japánját, vadonatúj BMW-jét, átalakított Harley-ját, restaurált Pannoniáját, Nem számít, hogy gyári, vagy faragott cafe racer, chopper, fun bike, vagy patkány. Gyere el, mutasd meg mid van, beszélgess a hasonszőrűekkel, tágítsd a látóköröd, és nézzed meg azokat a motorokat is, amikre te nem vágysz, de más rajongásig imád.

DSC08234
Gyönyörű öreg bokszer

Egy kis szerencsével jó időnk lesz, és egy kellemes, napfényes őszi délutánt tölthetünk el együtt. Ha esetleg nem lesz szép az idő, akkor se maradj otthon, a Hungexpo egy komplett pavilont a rendelkezésünkre bocsát, lesz büfé, totalcaros relikviákat vásárolhatsz nálunk - póló, bögre, Égéstér-epizódokkal teletömött, sörnyitóként is használható pendrive.

DSC05843

Délután kettőtől várunk mindenkit,  Szeptember 27, Albertirsai út, IV. kapu, 14.00 - 17.00.