2014.10.02. 16:15
4 hozzászólás

IMG 0266
Tömeg, konkrét tömeg

Először is köszönjük mindenkinek, hogy eljött, és őszintén sajnáljuk azokat, akiknek nem sikerült kijutnia motorral az ötödik Parkoló Parádéra – sebaj, talán legközelebb. Köszönjük továbbá azt is, hogy nem volt felesleges motorbőgetés, tiltásig forgatás, agyatlan száguldozás, így tényleg mindenki jól érezhette magát.

IMG 0243
A Ducati Klub motorjai

Ennyi motorost és ilyen sok és sokféle motort még egyik parádénkon sem láttam, csak kapkodtam a fejemet. Külön öröm volt, hogy komplett klubok illetve motoros társaságok jöttek ki. A ducatisok olyan motorokat hoztak el, hogy könnybe lábadt a szemem, az Ékszakai Motorosok pedig annyian voltak, hogy önmagukban kiadtak egy lájtos motoros találkozót.Csak biztatni tudok minden márkaklubot, baráti társaságot, motoros klubot, legközelebb jöjjenek el ők is, mutassák meg magukat. 

IMG 0321
Az Éjszakai Motorosok

Ha minden jól megy, idén még lesz egy Parkoló Parádé, remélem akkor is szép időnk lesz, ha nem is ilyen tökéletes, napsütéses, pólóban kóválygós. Amint biztossá válik az időpont, tudatjuk mindenkivel. Én már alig várom.

IMG 0543
Schwarzenegger csinált ikont a Fat Boyból. Lassan 25 éves, de még mindig menő

A képekre kattintva a galériába lehet jutni – aki kint volt keresheti magát vagy a motorját, aki nem tudott eljönni, annak talán egy kis kárpótlás végignézni a gépeket.

IMG 0260
Hopp, itt van egy kis néznivaló. Ez volt a Rotax-blokkos Pannonia nemhivatalos premierje

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.