Sok hülyét láttam már...

2014.10.21. 09:26

Ez a majom benne van a top tízben, simán. Parti a medence szélén, menő motorok és egy Datsun 240 Z leparkolva a parton, a DJ tolja a zenét, mi kell még? Hát persze, tiltásig forgatva füstöltetni a gumit a jobb sorsra érdemes Honda CBR 600 RR-en. Mekkora móka már, de tényleg, annyira jó, hogy nagyon.

És mi az ami még ennél is jobb poén? Hát naná, hogy egykerékre kapni. Aztán hanyatt esni. És nézni, ahogy... Óómájgád, ómájgááád, óó-máj-gád.

Onnan is látszik, hogy sosem tudtam rendesen, önfeledten partizni, hogy elkezdtem számolni, mi mindent vágott tönkre az ökör ezzel a csudijó mutatvánnyal. Lyukasra égette a betont az erkélyajtó előtt, szétkaristolta a térkövet, de ami a legklasszabb, hogy egy menetkész motorból olaj, fékfolyadék, akkumulátorsav, meg a fene tudja mi oldódik a vízbe ilyenkor. Hogy micsoda egy földhözragadt, lelazulni képtelen alak vagyok, azt tökéletesen bizonyítja, hogy míg én sajnálkozom, az igazán menők még egy pocketbike-ot is a vízbe vágnak, úgy, hogy majdnem a haverjuk fejére ugratnak. Party hard, srácok, így kell ezt. Hát nem??

medencés parti2