A szezonnak vége? Az övének biztosan nem!

2014.12.18. 10:25
4 hozzászólás

Bár a valódi téli időjárás, a nagy hideg, a jég és a hó még várat magára, a motorosok nagy többsége azért már eltette télire a gépet. Persze lehet még látni olyanokat, akiknek nem csupán hobbi, hanem elsődleges közlekedési eszköz a motorkerékpár, ők örülnek a viszonylag hosszúra nyúlt szezonnak. Vannak azonban olyanok is, akiket a legviszontagságosabb időjárás sem tántorít el, hogy kedvenc hobbijuknak hódoljanak.

maxresdefault

Ott van rögtön a svéd Robert Gull, akinek jeges egykerekezéséről már beszámoltunk. Rajta kívül azért még vannak egy páran, akik nemcsak közlekedésre, hanem mutatványozásra is használják motorjukat a téli hónapokban. A brit Dougie Lampkin például a triálozás nagy kedvelője, és ami azt illeti, nem is ügyetlen a szakmájában: tizenkétszeres világbajnokként lehet némi fogalma a sportágról.

dougie-lampkin-tundra-trials-01

Most azonban a hagyományos akadályok helyett elutazott Észak-Finnországba, ahol egy hatalmas igluban alakítottak ki számára triálpályát. De persze ha már ott volt, nemcsak a jégkunyhóban játszadozott, hanem a havas finn tájon is körülnézett. A végeredmény egy látványos és hangulatos kis videó. Nézzék csak!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.