2015.01.30. 10:27
9 hozzászólás

És én sem, de én sokkal kevésbé vagyok zakkant. Mert én nem motorral vágok neki a hóviharnak, és nem sátorban, hanem a kombi csomagtartójában fogok éjszakázni.

Elindultam Nürnbergbe, a gigantikus játékvásárt, a Spielwarenmessét meglátogatni. Eredetileg holnap akartam, de kedden eszembe jutott, hogy le kellene ellenőrizni, nem most van-e az Elefantentreffen, a németek hagyományos téli motorostalálkozója, mert már tavaly is ilyentájt futottunk bele pár őrültbe az autópályán. Ők voltak azok, akiknek a keze félbevágott diszperzites vödör, a lába felszigszalagozott polifoam darabok mögött keresett menedéket a mínusz ötfokos menetszéle elől.

És bingó! Január 30. és február 2. között van, és pont útba is esik. Ezért már ma nekilódulok, hogy megnézhessem élőben is, amiről évtizedek óta csak olvasok, hallok. És ha már ekkora gyíkarc vagyok, hogy nem motorral megyek, legalább a kocsiban alszom. Aztán szombaton irány Nürnberg. Ha visszajöttem, mesélek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.