Minden idők legbénább motoros reklámja

2015.01.31. 15:16
7 hozzászólás

Ha ön ezt a munkahelyén olvassa, és nem tudja megnézni a videót, akkor összefoglalom szóban: képzelje el a Fast and Furious motoros változatát egy percben, egy bangladesi pályakezdő rendező átiratában – na, pontosan ilyen ez a reklám!A sisak nélkül motorozó hősünk fenyegető telefont kap, és egy szőke kislány élete a tét. A kihívás hatására a léghűtéses, kétszelepes egyhengeresből elszabadulnak a lóerők, és a bőrdzseki ügynök a gépfegyveres rosszfiúk közé robbanva lemészárol mindenkit – a végén pedig az európai finnyásságon elegánsan átlépve egy tisztességes kivégzésre is sor kerül. Persze a csodálatos hős ezt egyedül nem tudta volna végigvinni, szüksége volt az erőteljes motorjára, egy Pegazus Victory 100-ra!

A sok tökéletes részlet közül nem is tudom megnevezni, melyik a kedvencem. A fegyveres harc realisztikus ábrázolása legalább annyira jó, mint az egyhengeres motor, aminek hangja snittenként vált V2-re és soros négyhengeresre, tényleg minden másodpercre jut valami csoda.

Engem meggyőztek!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.