Százzal is mehetsz jogsi nélkül

2015.03.21. 11:14
5 hozzászólás

Amikor először láttam ezt az egyszerű szerkezetet, csak elismerően csettintettem. A faéknél kicsivel bonyolultabb padra lenyűgöznek egy rendes, széria motort, aztán bárki felülhet, megtapasztalni a Harley-életérzést. Born to be ride, wild to be free, épp csak a hajadat nem fújja a kaliforniai szél. A hátsó kerék alatti görgőknek köszönhetően simán végig lehet váltogatni az összes fokozatot, a felirat szerint akár 65 mérföldes sebességgel állhatsz egyhelyben. És most ezt a szerkezetet kihozta a Harley-Davidson az AMTS-re.
Hibátlan marketingfogás, kapudrog ez, amit akár egy tízéves is kipróbálhat. Legfeljebb rákiáltanak, mikor már negyedszerre forgatja egyesben tiltásig a motort. Csak annyi előfeltétele van a próbának, hogy a motortesztelő elérje a  pedálokat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.