Ez tényleg fasza kipufogó

2015.08.05. 15:32

Szerintem mindenki azonnal tudta, csak Japánban készülhetett ez a felvétel. Ahogy az égnek mered az acélfallosz, és vígan szórja szét magjait, az csakis abban az országban lehetséges, ahol emberek pénzt adnak iskoláslányok használt bugyijáért.bosozoku_penis_bike.jpg

Bosozoku. Törvényen kívüli, japán autós és motoros vagányok, akik a saját stílusukban megépített gépekkel törvényenkívüliskednek. Nem ázsiaiként, de gyanítom, nem japánként is nehéz megérteni a japán bosozoku, gurachan, shakotan, kyusha és egyéb stílusokat. Úgy faragják át a motorjaikat, autóikat, amit egy nemjapán soha nem tenne meg. És éppen ettől fantasztikusak. Itt a teljes videó, benne éneklő motorok, trombitáló, szétpimpelt kocsik. Nem véletlenül van kitakarva az összes arc és rendszám. Ez japánban súlyosan nem törvényes viselkedés.

De tényleg, még hol készülhetne nyolc méter cső felhasználásával egy ólomnehéz, két méter magas kipufogórendszer egy motorra, autóra, pusztán azért, mert jól néz ki, és lehet vele polgárt pukkasztani?