Melyik bombázóval jár most Max Biaggi?

2016.03.01. 17:12

Guld Péter kolléga otthonosan mozog a Man TT és a MotoGP világában. Az otthonosan mozgást egyébként nem kommentelői szinten kell érteni, hogy elolvasott ezt-azt a témában, hanem úgy, hogy konstruktőrök, csapatfőnökök, versenyzők, és a versenyzők belső szervei között turkáló orvosok is szívesen ülnek le vele beszélgetni. És ő az, aki elugrik Rossi apjával driftelni egy kicsit, ha úgy van. Ezen felül a szívek útjait is jól ismeri, rám is írt tegnap a kora esti órákban: 

Szia!

Ledöbbenten vettem tudomásul, hogy nagyon lemaradtam a motorversenyzők velveti életvitelét tekintve. Például Biaggi, a nagy Kalóz otthagyta két gyerekének anyját, az egyébként szuperbőr Eleonora Pedront, és összejött egy énekesnőcskével, Bianca Atzei-el.

Szerintem jobban tette volna, ha mondjuk inkább Baby K-t választja, akinek mégiscsak van 90 millás youtube nézettsége, a szerény 9 millás Biancához képest (Guld kolléga eredetileg ezt a klippet linkelte Atzei-hez).

Én mondjuk megértem, ha valaki Bianca Atzei-t választja Baby K helyett, eleve könnyebb reggel megkérni valakit, hogy főzzön kávét, ha van rendes keresztneve, illetve két videóklip megnézése után (háttérkutatás, hoppá!) már biztos vagyok benne, hogy Bianca Atzei-jel el lehet menni moziba, mert nem csacsogja végig a filmet, míg egy Baby K jellegű csajról ezt nehéz elképzelni. Persze Eleonora Pedron ejtése így sem ésszerű lépés, még úgy sem, hogy tudjuk, a nő körülbelül egy fejjel magasabb a motorversenyzőnél.

Szerencsére egyetlen Google kereséssel megtudható, hogy Talmácsi Gábor barátnője a glam/fürdőruha-modell Kocsó Mónika.