Hiéna: ingyen Harley-zás és buli

2016.06.03. 16:18

A Harley-Davidsonnál látták, hogy eléggé rápörögtetek a háztáji kusztomizálásra, úgyhogy voltak olyan jó fejek, és újabb 10 darab páros belépőt ajánlottak fel az Open Road Fest szerdai napjára, amihez egy-egy Harley-Davidson élménytúra is tartozik - ez azt jelenti, hogy elmehettek egy túrára a gyári Harley tesztflotta valamelyik darabjával.

A túra 2016. június 8-án 12:00-kor indul Alsóörsről az Open Road Fest helyszínéről. A motorozáson csak azok vehetnek részt, akik érvényes 'A korlátlan' motoros jogosítvánnyal rendelkeznek.

Na de ezúttal mit kell tenni azért, hogy megkapjátok a belépőt és túrát?

Ezúttal a kézműves kreativitás helyett a nyelvi leleményt fogjuk díjazni. Azok nyerik a belépőket, akik legjobban össze tudják foglalni a cruiseres életérzést egy legalább négy soros versben, és a művet bekommenteli ide a poszt alá.

A nyeremény megszerzésében sokat segít, ha a kommentelő névhez valós, működő e-mailcím tartozik.

Munkára fel, itt van rá az egész hétvége, 2016. június 5. éjfélig várjuk a pályaműveket, aztán hétfőn összeül a bizottság!

És végül legyenek meg a kormányhínár-pályázat nyertesei. Érdemes végigkattintani a galériát, vannak nagyon súlyos alkotások is.