Legnagyobb főnök: hét évesen sportmotort kér

2016.07.19. 17:19
0 hozzászólás

Kiváló motorsport- és bulvárbeszállítónk, Guld kolléga küldte ezt a Facebook bejegyzést, és átéreztem, mi mehetett végbe az ismeretlen hét éves fiú fejében, amikor megrajzolta ezt a Kawasaki Ninját, a rajzot pedig palackba zárta, és leengedte a Dunán. Nyilván nem az, hogy szemetelni csúnya dolog.

Hanem az a mohó birtoklási vágy, amit egy penge motor ki tud váltani - szerintem ezt az érzést mindenki jól ismeri. Az én tippem, hogy egy ZX-6R az álmok tárgya, de simán lehet más a megfejtés - és azt is tök jó lenne megtudni, ki az, aki tavaly útjára engedte ezt a rajzot.

Kedves Ismeretlen Srác! Remélem egyszer tényleg lesz egy penge sportmotorod!

Idén amúgy én is találtam horgászat közben egy tavalyi palackpostát, de az ehhez képest gyenge fogás volt, csak egy váci iskola tanulói kívántak benne tanulásmentes nyári szünetet, motorbuzériát egy cseppet sem tartalmazott.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.