Itt az idő lemondani a szombati programod

2016.08.23. 13:00

Megvannak a túrázók!

Iszonyatos mennyiségű jelentkezést kaptunk, több mint százhuszan pályáztatok a Yamaha tesztmotorokra. Kivétel nélkül tök jó fej leveleket kaptunk, nagyon nehéz volt kiválasztani azt a négyet, akik velünk jönnek. Igyekeztünk úgy válogatni, hogy heterogén legyen a társaság, eltérő tapasztalattal és életkorral, de rengeteg válogatás és szűkítés után végül sorsolni kellett - a világon nincs ennyi jó fej olvasó, igazából mindenki megérdemelte volna a lehetőséget. Köszönjük minden jelentkezőnek, hogy vették a fáradtságot, a nyerteseket meg kiértesítettük.

A Yamaha volt olyan jó fej, és partnernek bizonyult egy Totalbike túra támogatásában, négy motort ajánlott fel az egynapos kanyargáshoz. Mi viszont nem szeretnénk megtartani az élményeket magunknak - a tesztmotorokat így átengedjük nektek, olvasóknak.

Tehát vár rátok egy XSR700, egy XSR900, egy Tracer 700 és a veszedelmes MT-10, illetve egy jó túraútvonal.

Ha szeretnél lecsapni az egyik Yamaha tesztmotorra, és eljönni velünk augusztus utolsó szombatján - most hétvégén, augusztus 27-én - egy rövid, egy napos kanyargásra, akkor a következőknek kell megfelelned:

- legyen A korlátlan motoros jogosítványod és motoros tapasztalatod
- legyen rendes védőfelszerelésed, tehát ne strandpapucsban és pólóban akarj jönni
- legyél képes másik négy emberrel fegyelmezetten együtt motorozni
- legyél pontos és megbízható, vagyis pénteken a megbeszélt időben gyere a motorért, szombat reggel legyél ott pontosan az indulásnál, hétfőn pedig olyan állapotban vidd vissza a motort, ahogyan elhoztad (lemosva, megtankolva)
- képes vagy véleményt mondani egy motorról, illetve nem zavar, ha fotó vagy videó készül rólad
- nincs elfogatóparancs ellened, átlépheted az ország határát

Ha úgy érzed, megfelelsz ezeknek az elvárásoknak, akkor küldj egy e-mailt a yamahatura@totalbike.hu címre, amiben küldesz egy rövid (!) bemutatkozást magadról, amiből megtudjuk:

- Hogy hívnak?
- Hány éves vagy?
- Mióta motorozol?
- Milyen motorod van?
- A fent felsorolt négy motor közül melyik(ek) érdekel(nek) legjobban?
- És miért pont az(ok) érdekel(nek) leginkább?

A bejövő jelentkezések közül száz százalékig szubjektív szempontok szerint fogunk választani, sértődésnek, fellebbezésnek nincs helye. Siess, mert csütörtök reggel tízkor lezárjuk a jelentkezést, délben meg már a kiválasztott résztvevőknek a részletes programot küldjük.

Ha eddig nem esett volna le: atom jó nap lesz.