Kalapáccsal rombolta be a Porsche ablakát a MotoGP pilóta

2016.09.01. 10:57

Andrea Iannone hatalmas kedvencem a MotoGP-ben: mivel a megélhetése nyomokban sem függ a versenyzéstől, nem nagyon szokott aggódni a hagyományos értelemben vett versenyzői arculat fenntartásán, futam végén a legnagyobb nyugalomban száll fel például a magángépére, és ugrik le Ibizára bulikázni - mint ahogyan tette a spielbergi győzelme után is, amikor kőkeményen végigverte a mezőnyt.

Tehát motorversenyzőnek is jó, iszonyatos győzni akarás van benne, látszik, hogy minden versenyen szigorúan oda teszi magát - és természetesen rengeteg hülyeséget követ el. Néha már rajt után összecsukja a motort, máskor az utolsó körben üti ki csapattársát, és van úgy, hogy a benzinkúton sikerül bezárnia a kocsiba a kulcsokat.

Igen, ez utóbbi a minap történt, és ahogyan a versenypályán is, ezúttal is a legegyszerűbbnek tűnő megoldást választotta: a kalapácsot.

Iannone végül bejutott az autójába, mi pedig szerencsések vagyunk, hogy láthatjuk ezeket a csodálatos pillanatokat, amikor a sikeres ember nem rest saját kezébe venni járművének sorsát.

Csodálom Iannone képességeit, de némileg elhalványulnak a Porsche Cayenne hátsó ablaka mellett - oké, le van fóliázva, ami köztudottan egyben tartja a szilánkokat, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire ellenálló egy kalapáccsal szemben. Az autók ablakának betöréséről amúgy itt olvashatsz bővebben:

Pro tipp: ha bezárod a kocsidba a kulcsod, ne Andrea Iannonétől kérj segítséget.