Ezek nyerték meg a háborút?

Enduróedzés a brit hadsereggel

2017.12.20. 10:28
23 hozzászólás

Vegyél pár látszólag tapasztalatlan motorost, tégy alájuk egy-egy terepre kevéssé alkalmas, de nagyon szép scramblert, lehetőleg ne adj nekik semmi használható tanácsot, majd zavard ki őket a saras és meredek domboldalba, hogy szokják az esést - valószínűleg nem erről volt szó, de nagyon úgy tűnik, hogy az előbbi recept alapján képezték a brit hadsereg motorosait. Íme a bizonyíték:

A felvételen jól látható, hogy az alapnak tekinthető ne vedd el! utasítást megkapták a kadétok, de azon kívül semmi mást, a látványos betakarózások többsége például simán elkerülhető lett volna, ha a katonák a lábukat felteszik a lábtartóra, és nem a motor mellett és mögött próbálnak pókozni.

scrambler1

Az egész annyira parodisztikus, hogy meg kellett néznem a brit hadsereg utáni második legnagyobb angol komikus szabadalmaztatott zenéjére is -itt van a bennyhillesített verzió, ami még az eredetinél is jobb.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.