Noét is kiröhögték, aztán kinek lett igaza?

2018.01.26. 09:47
12 hozzászólás

Guy Martin tévéműsorában már körbejárták a témát, hogyan lehet vízen motorozni - ha lusta vagy végignézni, akkor összefoglalom: nehezen. Ezzel a furcsa járművel sem feltétlenül könnyű, de legalább nem lehetetlen.

Ezt a nyomorúságos külsejű eszközt Biskinek hívják, és az alapja egy 55 lóerős, kéthengeres robogó (felhúzott Silver Wing 600 vagy Tmax?), és gombnyomásra képes a vízen is haladni - az átálláshoz körülbelül öt másodpercre van szüksége. Szárazon 130, vízen kb. 60 km/h a vége.

A gyártó a brit Gibbs Amphibians, akik alapvetően a hülye kétéltűekre specializálódtak, olyanok, mint egy őrült állatkerti szaporító, aki addig variál, míg megszületik az első ortigroszlán. Van autónak kinéző jetskijük, jetskinek kinéző autójuk, és ugyanezeket quaddal és haszongépjárművel is eljátszották már.

A Biski felhasználási területe nem egyértelmű, de Noét is kiröhögték a többiek, azóta pedig tudjuk, hogy kinek lett igaza. Én leszek az utolsó, aki lehülyézi azt, aki az éghajlat-változásra való tekintettel beruház egyre!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.