Erre a sisakra csak ennyit tudok mondani: :D:D:D:D:D

2018.02.16. 15:11
11 hozzászólás

Már az idejét sem tudom, mikor küldte át Bistei kolléga ezt a képet, azzal a kommentárral, hogy a tulajdonos szerint 240-nél kicsit beráz. Jó, Bistei kolléga amolyan safety first arc, mindenféle drága védőfelszereléssel, szóval a halántéknál lévő hatos imbusz miatti jajveszékelését mindenki ennek tudatában kezelje.

Ezt a predátorbukót háztáji művészetnek hittem, és lelkem mélyén elismeréssel adóztam a művész elhivatottságának, aki belefektette az energiát és időt álmai megvalósításába, nem törődve a rosszindulatú károgók véleményével. Ha neki ez jó, hát istenem, senkit nem kényszerít arra, hogy aerodinamikailag kihívásokkal küzdő, felnyithatatlan plexijű, minimális látószöget biztosító sisakban motorozzon. Ezt hívják önmegvalósításnak.

Bistei kolléga nyilván mást gondol, sőt, szerintem titokban irigykedik is a Shoei sisakjának fotokróm plexije mögül, különben hogyan akadt volna rá erre a kiváló termékre az Aliexpresszen?

Itt a Predátor sisak csúcsváltozata!

Érdemes figyelni a szofisztikált részletekre!

Sőt, szénszálas! Mármint úgy szénszálas, ahogyan Porthos öve aranyozott a Három testőrben, vagyis csak elöl, ahol látszik.

És megadom a kegyelemdöfést: bekapcsolható vadászfény is van rajta!

Az éjjeli led hasznos, hiszen mindenki tudja, hogy egy RAGADOZÓ ólálkodik a környéken. És mivel a plekó is sötét, a három ledpötty segíti a baleseti helyszínelőket a tájékozódásban.

Ráadásul az eladó keni-vágja a Photoshopot!

Bizsereg a bankkártyám!